Júlia Vendégház

Júlia vendégház

A Júlia Vendégház  megnyitása óta nagyon sok külföldi és belföldi vendég fordult meg nálunk, vannak rendszeresen visszatérő, elégedett vendégeink is szép számmal. Családi házunk felső szintje külön bejáratú szállással várja Önöket.

A szálláson 2 db 4 ágyas, valamit 1 db 3 ágyas szoba található.A lakáshoz tartozik 2 fürdőszoba, egy teljesen felszerelt konyha étkezővel, valamint egy nagy terasz, amelyről gyönyörű kilátás nyílik a környező tájra. Ezen kívül rendelkezésre áll egy kétszemélyes apartmanlakás is, melyben saját fürdőszoba, valamint minikonyha várja a vendégeket.

A Júlia Vendégházban tehát összesen 13 fő elszállásolására van lehetőség, de szükség esetén a szobák pótággyal bővíthetők.A vendégek részére saját parkolót biztosítunk. Vendégeink kényelmét szolgálja továbbá a wifi elérhetőség és a káveltelevízió is. Lehetőség van nyárson sütésre, grillezésre, bográcsozásra is. Saját kisméretű focipálya várja a mozogni vágyókat. További lehetőségek. sátorozás, kerékpározás, strand, túrázás, lovaglás

Szobaár: 4.000.- Ft/fő/éj

Csoportoknak, illetve hosszabb tartózkodás esetén kedvezményes árajánlatot küldünk!

Terasz
Fotók a Júlia Vendégházról

Kérj ajánlatot!

Ha szeretnéd ebben a szép környezeben tölteni a szabadidődet, hívj minket telefonon, hogy megbeszélhessük a részleteket! 
Kérj egyedi ajánlatot nyaralásra, ünnepre, csoportos szállásra.